EASY SERVICE – SPECIALIŞTI ÎN PRELUCRAREA INOXULUI

Firma a fost înfiinţată în anul 2007, cu scopul de a furniza pieţei specializate produse şi servicii cu un grad ridicat de calitate, într-un mod cât mai profesionist. Beneficiind de o îndelungată colaborare cu o firmă italiană de profil, Easy Service realizează la cerere produse destinate confortului şi siguranţei tuturor clienţilor, putând fi personalizate după caz. Firma s-a dezvoltat rapid, adaptându-se condiţiilor impuse de o piaţă din ce în ce mai riguroasă şi în continuă dezvoltare. Relaţiile contractuale cu ţările vest-europene au oferit firmei prilejul de a lua contact şi ulterior de a achiziţiona tehnologii noi, de ultimă generaţie. Acest lucru a dus şi la perfecţionarea profesională a angajaţilor care au învăţat să respecte şi să asigure calitatea produselor ce pleacă din fabrică spre pieţele externe. Firma oferă clienţiilor produse de calitate la preţuri corecte, iar acest lucru a dus la dezvoltarea relaţiilor cu beneficiari externi din Germania, Franţa şi Elveţia.

Calitate, promptitudine, seriozitate

Easy Service realizează o gamă variată de construcţii modulare şi de confecţii metalice atât după proiecte proprii cât şi după cerinţele beneficiarilor, asigurând montarea, punerea în funcţiune a proiectelor, precum şi asistenţa tehnică. Easy Service se bazează pe o echipă de specialişti, care asistă clienţii în oferirea soluţiilor personalizate.

Firma pune la dispoziţia beneficiarilor o gamă variată de modele, executând balustrade de inox pentru scări interioare, exterioare, balcoane cât şi o gamă variată de confecţii metalice. Specialiştii firmei realizează în funcţie de cerinţele clienţilor o gamă diversă de produse: structuri metalice, împrejmuiri, balustrade, copertine, marchize, rafturi, parapeţi de protecţie, porţi şi garduri, atât din fier cat si din inox. În afara produselor proprii, firma oferă şi servicii prestate cu maşini unelte performante din dotare: Debitare laser, Debitare profile, Îndoire tablă, Roluire profile, Roluire table, Sudură MIG-MAG, Strunjire, Frezare,

În prezent parcul de utilaje este dotat cu un echipament de debitare cu laser, lucru ce permite firmei să abordeze confecţiile metalice la alt nivel de calitate. Debitarea cu laser este o tehnologie relativ nouă în România, care vine în sprijinul celor ce produc confecţii metalice, uşurându-le enorm munca şi costurile de producţie.

Easy Service realizează de asemenea, lucrări de construcţii şi confecţii metalice, construcţii modulare, diverse tipuri de containere metalice- containere modulare, containere birou, containere şantier, etc. Firma execută şi lucrări de reparaţii, recondiţionare şi relocare containere metalice şi construcţii modulare.. Bazându-se pe toţi aceşti factori, firma se poate prezenta în faţa clienţilor ca unic responsabil pentru calitatea propriilor produse şi a serviciilor oferite, garantând un standard calitativ unic şi controlat.

realizare site - Solutii Soft © 2009 - Home | Despre noi | Servicii | Galerie | Contact